Wedstrijden

Home Roeien Wedstrijden

De Wintercompetitie

Deze roeiwedstrijd wordt eens per maand gehouden, gedurende november tot maart. Het parcours is 4 kilometer op het Zwartewater, vlakbij de vereniging. Iedereen die in een C-boot of gladde boot op het Zwarte Water mag roeien, kan deelnemen en iedere wedstrijd mag in andere boten en/of ploegsamenstellingen gevaren worden. Meer informatie over de wintercompetitie.

Mastenbroek Marathon

De Mastenbroek Marathon vindt meestal plaats in september en is een prestatietocht en roeiwedstrijd die je langs Zwolle – Kampen – Genemuiden – Hasselt – en weer Zwolle voert. De tocht is onderdeel van het KNRB Marathonklassement. Deelnemen kan in een C2x+, C4x+, wherry of sloep. Lees meer over de Mastenbroek Marathon.

Zwartewater Regatta

Deze regatta is tijdrace op het Zwartewater van 5 kilometer.

Midzomerfeest: King of the kolk!

De King of the Kolk is een laagdrempelige korte baan competitie op onze eigen Westerveldse kolk. Het zal gaan om een boord aan boord +/-500 meter wedstrijd met keerboei. De King of the Kolk wordt gevaren in C-boten (C4+, C2+, C1). Er zullen prijzen zijn voor verschillende velden en winnaars zijn het hele jaar de (trotse) drager van de eervolle titel: King of the Kolk!Meer informatie over het midzomerfeest: King of the Kolk