Clinics

Home Roeien Clinics

Zoek je een ideale manier om informeel samen te zijn tijdens je personeelsbijeenkomst, familiedag oid? Boek eens een 2,5 uur durende roei- of zeilclinic bij de ZRZV!

Roeiclinic

Met een roeiclinic leer je de scull-techniek van het roeien. Je krijgt een demonstratie op het water en gaat daarna zelf met je team aan de slag op de Westerveldse Kolk onder leiding van een ervaren instructeur. Een klein wedstrijdje mag natuurlijk niet ontbreken!

Zeilclinic

Bij onze zeilclinics krijg je theorie over de werking van de zeilen, de windrichtingen, etc. Daarna gaan jullie aan de slag met het optuigen van de boten en uiteindelijk het water op, waar je aan de slag gaat met de verschillende technieken onder leiding van een ervaren instructeur. Je sluit de clinic af met een korte zeilwedstrijd.

Interesse?

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één van deze clincis? Wij horen graag wat je wensen zijn en stellen in overleg met jou een passend programma samen. Uitbreiding van het programma met barbecue/ lunch, vergadermogelijkheden of een extra activiteit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via clinics@zrzv.nl of bekijk de flyer voor meer informatie.