Midzomerfeest: King of the kolk!

Home Roeien Wedstrijden Midzomerfeest: King of the kolk!

In juni vanaf 17.00 uur vindt op de ZRZV voor de gehele vereniging een groots midzomerevenement plaats! We gaan in de avonduren uitpakken met een gezellige barbecue, borrel en varen de wedstrijd King of the Kolk!

King of the Kolk

De King of the Kolk is een laagdrempelige korte baan competitie op onze eigen Westerveldse kolk. Het zal gaan om een boord aan boord +/-500 meter wedstrijd met keerboei. De King of the Kolk wordt gevaren in C-boten (C4+, C2+, C1). Er zullen prijzen zijn voor verschillende velden en winnaars zijn het hele jaar de (trotse) drager van de eervolle titel: King of the Kolk!

Midzomer feest

Naast het beoefenen van onze edele roeisport op de kolk zal er ook een midzomer feest zijn op de vereniging met een vorstelijke barbecue en muziek tot in de late uurtjes! Dus ook als je geen zin hebt om te roeien, dan biedt de King of the Kolk een royaal aanbod van activiteiten!

Kosten

Deelname aan King of the Kolk: € 3,- (contant betalen)
Deelname barbecue: € 7,- (contant betalen)

Hoe schrijf ik mij in?

Kun je niet wachten om te strijden voor de titel ‘King of the Kolk’ of om het eerste shaslick spiesje van de barbecue te plukken? Schrijf je snel in!