Vertrouwenscontactpersoon

Home Over de ZRZV Organisatie Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersonen bij de ZRZV, zijn Gerda Reinders en Ed Heeremans. Voor contact met de vertrouwenscontactpersoon kun je bellen met Gerda: 06 29328834, of Ed: 06 24626217. Je kunt ze ook mailen via vertrouwenspersoon@zrzv.nl

Code Ongewenste Omgangsvormen

De ZRZV heeft de Code Ongewenste Omgangsvormen opgesteld. Daarin vind je informatie over de rol en taken van de vertrouwenscontactpersoon. Deze gedragsregels, zoals goedgekeurd door de ALV op 9 december 2017, zijn hier te vinden.

Aanpak

De bedoeling is dat iedereen die bij de ZRZV wil sporten en verblijven dat in een sociaal veilige omgeving kan doen. Signaleer je misstanden tussen personen en/of ongewenst gedrag? Of ondervind je daar hinder van? Bespreek dit dan met de vertrouwenscontactpersoon . Hij of zij is een luisterend oor en probeert een helder beeld te krijgen van de problematiek. Hij of zij denkt mee en adviseert je over een mogelijke aanpak en/of oplossing. De vertrouwenscontactpersoon lost niet jouw problemen op, maar kan wel vervolgstappen met je bespreken. Wat je met de vertrouwenscontactpersoon bespreekt, blijft tussen jou en de vertrouwenscontactpersoon.

Cursus Vertrouwenscontactpersoon

Voor de rol als vertrouwenscontactpersoon is de cursus Vertrouwenscontactpersoon bij Sportservice Zwolle gevolgd.

Meer informatie

Voor meer algemene informatie over vertrouwenspersonen, zie de site van de KNRB. Meer informatie over ongewenst gedrag per categorie: