Midzomerfeest: King of the kolk!

Op 22 juni vanaf 17.00 uur zal er op de Zwolsche voor de gehele vereniging een groots midzomerevenement plaatsvinden! We gaan in de avonduren uitpakken met een gezellige barbecue, borrel en de eerste editie van de King of the Kolk!

King of the Kolk?

De King of the Kolk is een laagdrempelige korte baan competitie op onze eigen Westerveldse kolk. Het zal gaan om een boord aan boord +/-500 meter wedstrijd met keerboei. De King of the Kolk wordt gevaren in C-boten (C4+, C2+, C1). Er zullen prijzen zijn voor verschillende velden en winnaars zijn het hele jaar de (trotse) drager van de eervolle titel: King of the Kolk! 

Midzomer feest?

Naast het beoefenen van onze edele roeisport op de kolk zal er ook een midzomer feest zijn op de vereniging met een vorstelijke barbecue en muziek tot in de late uurtjes! Dus ook als je geen zin hebt om te roeien biedt de King of the Kolk een royaal aanbod van activiteiten!

Dresscode:

Willem Lex to the Max! Haal je mooiste koninklijke outfit maar uit de kast want de dresscode voor dit jaar heeft een koninklijk tintje! We reiken een prijs uit voor de mooiste outfit van de avond!

Kosten

Deelname aan King of the Kolk: € 3,- (contant betalen)
Deelname barbecue: € 7,- (contant betalen)

Hoe schrijf ik mij in?

Kun je niet wachten om te strijden voor de titel ‘King of the Kolk’ of om het eerste shaslick spiesje van de barbecue te plukken? Schrijf je snel in via de onderstaande link! Ik doe mee!