Wintercompetitie 4 december gaat door!

Gepubliceerd op 24 november 2022

Dat de eerste wedstrijd van de wintercompetitie niet door kon gaan vanwege tekort aan vrijwilligers was natuurlijk heel jammer. Daarom hebben wij ons aangemeld om de wedstrijd van zondag 4 december met elkaar te organiseren. We hebben de insteek de organisatie op te zetten voor de komende keren en deze te vereenvoudigen.

Deze competitie is een mooie stimulans om de winter lekker door te blijven roeien. Het is voor de wedstrijdroeiers een mooie voorbereiding voor het wedstrijdseizoen en bovendien een gezellig verenigingsevenement! De insteek is dat iedereen van de club mee kan doen.

Wedstrijdinformatie:

Zondag 4 december

Afstand ca. 3 km van de monding van de Vecht (de viskade) tot ca. 300 meter voor de Mastenbroekerbrug

09.00 uur ophalen rugnummers

09.15 uur briefing voor alle deelnemers

09.30 uur boten te water

10.30 uur start wedstrijd

 

Inschrijven kan vanaf woensdag 30 november 18.00 uur tot vrijdag 2 december 20.00 uur via https://www.zrzv.nl/roeien/wintercompetitie/

De kosten zijn € 1 per persoon, deze kun je per pin of contant (gepast) betalen bij het ophalen van je rugnummer.

Er zijn 3 taarten te verdienen voor de winnende skiff, gladde ploegboot en C-boot.

We zoeken enthousiaste bakkers voor de taarten voor de winnaars én voor taart bij de koffie. Wil je dit doen meldt het dan even via wintercompetitie@zrzv.nl.

De volgende wedstrijden willen we zelf graag weer meedoen, maar we helpen de volgende organisatoren graag op weg. Dus meld je aan voor de organisatie van de één van de volgende wedstrijden op 8 januari, 5 februari of 5 maart via wintercompetitie@zrzv.nl

Graag tot ziens op 4 december!

Met sportieve groet,

Organisatie WC 4 december

Bram, Nico, Rinze, Mathieu, Jaap, Martine, Janet, Riejet, Lieke en Diana