Zwarte Water Regatta, dus 13 juni vrij houden!

Gepubliceerd op 28 april 2010

ImageRoeien, aanmoedigen of handen uit de mouwen

Een voorbereidingscommissie, bestaande uit Janneke Hagemans, Harry Wijnja, Ramon van Rossum, Rik Joling en Rita Ras is al weer druk bezig alles op rolletjes te laten lopen op zondag 13 juni. Dan wordt weer de landelijk bekende Zwarte Water Regatta gehouden. Dit roei-evenement bestaat uit een tijdrace van vijf kilometer voor veteranen en clubroeiers. Veteraan ben je overigens al als je de leeftijd van 27 jaar hebt bereikt.

Klik op “lees verder…” voor meer informatie! 

Alle reden dus voor de betreffende leden van de ‘Zwolsche’ om nu in training te gaan en zich aan te melden. Zie voor alle gegevens onze eigen website. Mocht je toch niet zelf gaan roeien, dan is er nog alle reden om 13 juni vrij te houden. Je kunt vanaf de drie bruggen die op het roeitraject worden gepasseerd clubgenoten aanmoedigen en tevens krijg je vanaf de Hofvlietbrug, Twistvlietbrug en Mastenbroekerbrug een prachtig uitzicht op de vele deelnemende boten. Vanuit het hele land komende deelnemers dan naar Zwolle.
Daarom is er tijdens de Zwarte Water Regatta ook volop werk voor vrijwilligers binnen onze vereniging. Er zijn minimaal vijftig personen nodig voor onder andere bardiensten, catering, bezetting secretariaat, het uitdelen van flyers en het optreden als ‘brugwachter’. Dit alles onder de bezielende leiding van Rik Joling. Iedereen die een steentje wil bijdragen kan hem bellen:
06 – 38 76 71 07.
Bovendien is er nog een vacature: wie wil heet van de naald, dus direct na afloop van de race, een (sfeer)stukje aanleveren aan de media. Voor een fraaie foto wordt in ieder geval gezorgd.
Ook daarmee kan de ZRZV zich weer helemaal in de kijker spelen.
Met elkaar hopen we op veel deelname, veel medewerkers en mooi roeiweer.