ZRZV bestaat 125 jaar! (2)

Gepubliceerd op 10 april 2011

Zoals reeds eerder werd vermeld bestaat de ZRZV 125 jaar in 2012. We hebben gekozen voor het thema Verbinding om op die manier te zorgen voor verbinding tussen de verschilllende leden(oud/jong, roeiers/zeilers etc) en van de vereninging met de omgeving en de stad Zwolle.

De lustrumcommissie is gegroeid van 3 naar 5 leden en de voorbereidingen voor het lustrum beginnen inmiddels duidelijk vorm te krijgen. Er zijn 4 grotere evenementen gekozen die over het jaar verspreid zullen worden georganiseerd. Denk onder andere aan een open dag voor buurtbewoners cq een burenborrel voor de verenigingen die in de buurt liggen. Ook gaan we de vereniging promoten op een groter evenement in de stad.

Op 25 september is de Zwolsche jarig. Dan gaan we groots uitpakken met een zeepkistenrace of iets als Te land, ter zee en in de lucht.

We gaan het lustrumjaar afsluiten met een spetterend  feest op een prachtige locatie. Er zijn ook al een paar mensen zich aan het orienteren op een lustrumboek. Bestaande evenementen gaan we verder versterken met de ideeën die zijn ingebracht tijdens de roeiersmarkt. En we moeten natuurlijk ook het lustrum promoten zowel binnen als buiten de vereniging.

Voor al deze evenementen zoeken wij nog leden met organisatietalent maar vooral met heel veel enthousiasme. Heb je ideeën over een spetterende lokatie voor het feest? Heb je connecties bij de Tros? Of heb je gewoon veel zin om ons bij een evenement of bij de promotie te helpen? Meld je dan op lustrum@zrzv.nl.