ZRZV 135 JAAR – 1 en 2 Oktober!

Gepubliceerd op 25 juli 2022

ZRZV 135 JAAR – 1 en 2 Oktober!

Deze week heeft een enthousiast groepje leden een voorlopig programma opgesteld voor de viering van ons 27ste lustrum.Het weekend van 1 en 2 oktober zal onze vereniging zowel in het gebouw, op het voorplein, op het water als in de stad Zwolle laten zien dat zij na 135 jaar niet alleen een van Zwolle ’s oudste sportverenigingen is, maar nog steeds SPRINGLEVEND.Naast gezelligheid, feest en sportiviteit, zal het centrale thema zijn: “elkaar (weer) ontmoeten en spreken”.

·         Aan alle onderdelen van het programma wordt nu hard gewerkt. En omdat het nu allemaal nog in de grondverf staat kunnen we er nog niet te veel over vertellen, maar een tipje van de sluier kan wel:

·         zaterdag 1 oktober overdag, manifesteren we ons op het voorterrein en op het water: sportief (uiteraard), lerend maar niet belerend, ludiek en helemaal “onder ons”.

·zaterdagnamiddag maken we er vervolgens een voedzaam samenzijn van.-zaterdagavond is het natuurlijk feest op de ZRZV: muziek – hapjes – drankjes en nieuwsgierigheid naar elkaar.

·zondag 2 oktober ten slotte zal heel Zwolle (opnieuw) met de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging kunnen kennis maken door een rondtocht door de grachten.

Het voorbereidingsteam is met veel enthousiasme en ambitie aan de slag gegaan. Extra hulp vooraf en op de beide dagen is altijd welkom via: oostrapv@gmail.com

En voor de overige leden van de ZRZV is er voor nu alleen maar deze belangrijke klus:

SAVES THE DATES: 1 EN 2 OKTOBER