Zoet-Zilt-Zout estafetteroeitocht 2 april

Gepubliceerd op 31 maart 2016

Zaterdag 26 maart hebben we de grenzen van de Volans Coastal en de roeiers uitgebreid getest voor de Scheveningse kust in enerverende omstandigheden. Het was leerzaam en we zijn blij dat komend weekend de weersvoorspellingen een stuk beter zijn. Daarom gaan we zaterdag 2 april tijdens de estafetteroeitocht Zoet-Zilt-Zout los voor het goede doel: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Dus doe eens – net als ons – gek en sponsor de KNRM via deze link.

Het team de Haagse Zilte Roeiers bestaat uit Linda Smallegange, Renée Huiting, Carola Grün en Martin Paasman. We doen mee omdat het een leuke manier is om het 105 jarig bestaan van Roeivereniging De Laak te vieren en we de KNRM een warm hart toedragen… en zeg nou zelf, wie heeft er ooit over de Nieuwe Waterweg geskift?
Hessel’s team ZwolGri bestaat uit Nienke de Wilde, Jasper van Overbeek en Bert Jonker. Zij doen mee omdat ze zelf in een Volans boot roeien of de evenaar overgeroeid zijn, van een uitdaging houden en ze de KNRM een warm hart toedragen.
Team Heiner uit Lelystad bestaat uit Arnoud Hummel en Olympisch roeier Olaf van Andel die dit avontuur voor de KNRM ook een mooie uitdaging vinden.

De start is zaterdag 2 april om 06:00 uur bij roeivereniging Nautilus aan de Plantagelaan in Rotterdam, de finish is na 65 km’s door weer & wind en stroming & getij op het strand van Scheveningen. Natuurlijk houden we het wel veilig, dus de tocht is afhankelijk van redelijk weer. Gedane donaties worden niet geretourneerd.

De dag erna, zondag 3 april, kunnen belangstellenden spelevaren en roeien in een VolansCOASTAL, vanaf het Scheveningse strand.