Zeilweekend …Meld je aan! 5 en 6 september 2009

Gepubliceerd op 21 augustus 2009

ImageIn het weekend van 5 & 6 september gaan we Friesland eens van de andere kant bekijken. We starten deze keer in Polyvalken vanuit Zeilfabriek De Morra in Hemelum, in het zuidwesten van Friesland. Vanuit De Morra zitten we vlak bij de Fluessen en zijn de leuke dorpjes Heeg, Woudsend en Sloten makkelijk te bereiken. Als de wind gunstig is kunnen we het Tjeukemeer misschien wel even verkennen. De nacht van zaterdag op zondag zullen we doorbrengen in dektenten op de Valken (max. 10 personen) en in eigen tenten. We zullen afhankelijk van de te varen route een haven zoeken met douche- en kampeergelegenheid en een restaurant in de buurt om samen uit eten te gaan. Het ontbijt voor de zondagmorgen neemt iedereen zelf mee, en waar mogelijk gaan we ’s middags gezellig picknicken met z’n allen of zoeken een restaurantje voor de lunch.
Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. Meld je dus snel aan!  LEES VERDER!

Bij aanmeldingen boven het maximum kom je op de wachtlijst. Een week van te voren kijken we of er nog ruimte is in de boten en bij voldoende mensen kunnen we ook kijken of het alsnog mogelijk is een extra valk te reserveren.

De kosten voor dit weekend bedragen EUR 50,- p.p. voor leden (60,- voor niet-leden) voor de huur van de valken en de bijdrage in de reiskosten.  Bij opgave voor dit weekend graag doorgeven of je op een Valk of in je eigen tent wil slapen.

Als je ruimte hebt voor meerdere personen in de tent, zou dit mooi zijn. Alle bagage die we thuis kunnen laten is meegenomen. Als je dit weekend wil chauffeuren, heel graag. Vanwege de bagage kan het zijn dat er extra auto’s ingezet moeten worden.

We verzamelen zaterdag 5 september vanaf 8 uur bij de ZRZV. Uiterlijk 08.45 uur vertrekken we richting De Morra.

Zondagavond sluiten we het weekend gezamenlijk af met een drankje (en/of eten..)

Geef je snel op via zeilactiviteiten@ZRZV.nl ! Je hebt tot 28 augustus de tijd om je aan- of af te melden. Bij afmelden in de laatste week moeten we je wel de kosten in rekening brengen, omdat de huur van de Valken al definitief is. Tenzij je op de reservelijst staat uiteraard of iemand van de reservelijst jouw plek kan innemen.

Tot binnenkort!

Groeten namens Miny van den Berg en Inge van Middelkoop.