Zeil- en roeitocht Zwolle-Dalfsen v.v. 26 september 2009

Gepubliceerd op 12 september 2009

Image Hallo zeilers, roeiende zeilers en zeilende roeiers,

Zaterdag 26 september gaan wij (zeilafdeling) met onze 2 eigen Valken en de Chiron van Zwolle richting Dalfsen zeilen en weer terug uiteraard. Meestal varen we niet verder dan de brug over de Vecht, nu checken we of het water na die brug blauwer is (of het gras groener).  We verzamelen om 08.30 uur bij de ZRZV voor een kop koffie en zullen rond 09.00 uur vertrekken naar Dalfsen.
Lees verder!

Picknick/lunch etc. kan zelf meegenomen worden. Het is niet zeker of we ook echt in Dalfsen uitkomen (de KNMI is nog niet zo ver met voorspellen); we weten dan ook nog niet zeker of we een restaurant tegen komen.

Het maximum aantal deelnemers is 14; deze tocht wordt dan ook alleen aan onze eigen leden aangeboden.

En de kosten…nihil; vanwege het gebruik van onze eigen boten kunnen we dit kosteloos organiseren.

 

Maar…ook voor de roeiers is het leuk het andere deel van de Vecht te bewonderen!

Warme kleding en de lunch kunnen uiteraard in de zeilboten meegenomen worden. En natuurlijk is er de mogelijkheid te wisselen, als er zeilers zijn die ook kunnen roeien of roeiers die ook willen zeilen, dat laten we aan jullie over!

De roeiers hebben over het algemeen een sneller tempo dan de zeilers, daarom vertrekken ze later vanaf de ZRZV dan de zeilers. De toercommissie van zowel de roeiers als de zeilers zullen dit nog bespreken, afhankelijk van de inschrijvingen en de animo voor het wisselen tussen de roeiers/zeilers.

 

Graag ontvangen wij jullie aanmelding uiterlijk 21 september via het mailadres zeilactiviteiten@zrzv.nl

Vermeld in de mail of je wilt roeien of zeilen en of je eventueel wilt wisselen. Van Miny of Inge krijgen jullie binnen 3 dagen een reactie terug. Zo snel mogelijk na 21 september zullen we een opzetje versturen naar de deelnemende roeiers/zeilers/wisselaars met de bijbehorende vertrektijden en overige informatie zoals 06-nummers schippers en stuurlieden.

 

Als er nog vragen zijn, kan het bovenstaande mailadres ook gebruikt worden. ‘Roeivragen’ worden doorgespeeld aan de toercommissie Roeien.

 

Tot binnenkort! Namens:

Nelleke, Miny en Inge