Zaterdag 23 mei 2009: Tocht over De Wieden II

Gepubliceerd op 30 april 2009

ImageHet tweede zeiluitje van het seizoen valt in het Hemelvaartweekend. Ook nu gaan we vanaf de Ronduite een mooie tocht maken, als het even kan een andere (wind)richting op. Nederland, Giethoorn, we kijken vlak van te voren waar de wind ons heen waait.  Het is tevens de zevende les voor de CWO I cursisten, die alle lessen op de kolk en het zwarte water nu op ruim water kunnen oefenen. Tijdens de lunch proberen we ergens aan te leggen, maar het is altijd handig zelf broodjes en drinken mee te nemen.
 
Om 08.30 uur verzamelen we in ons clubgebouw, na een kop koffie en de financiële afhandeling zullen we om 09.00 uur vertrekken naar de Ronduite. Rond 19.00 uur ’s avonds denken we weer terug te zijn in Zwolle, maar garanties worden niet afgegeven. Samen uit, samen thuis is het motto, ook vanwege het vervoer. De kosten bedragen EUR 17,50 per persoon inclusief vervoerskosten, voor niet-leden is dat EUR 22,50.

ZIE BIJ "LEES VERDER" VOOR MEER INFORMATIE

Opgave graag uiterlijk 15 mei via het nieuwe mailadres zeilactiviteiten@zrzv.nl. Dit is echt de laatste aanmeldingsdag i.v.m. Hemelvaart, latere aanmeldingen plaatsen we op een reservelijst.
 
Willen jullie ook vermelden of je kunt chauffeuren die dag? En als je wilt schipperen, horen we dat ook graag o.v.v. je mobiele nummer. Binnen 3 dagen ontvang je een bericht van ons terug. Zo niet, neem dan nog even contact op.
 
Op 22 mei wordt een van onze Valken van Zwolle naar de Ronduite gevaren, en op zondag 24 mei weer terug. We zoeken per dag 3 vrijwilligers (waarvan 2 ervaren) die dit willen verzorgen. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je dit ook in je mail kenbaar maken.
 
Na 15 mei is je aanmelding definitief. Als je je na deze dag afmeldt, ben je wel de kosten verschuldigd omdat de huur van de  boten dan reeds vastligt.
 
Tot 23 mei!
 
Miny en Inge