Winterzeilen 18 februari 2012

Gepubliceerd op 26 januari 2012

Winterzeilen, hoezo winterzeilen? Geen winter te bekennen, maar gezien de tijd van het jaar organiseren we toch een winterzeiluitje. Voor degene die het winterzeilen nog niet heeft meegemaakt: we zeilen ongeveer anderhalf uur, dan wordt er een warm onderkomen aangedaan waar geluncht kan worden. Vervolgens zeilen we weer terug naar Rufus. Daar aangekomen kan er geborreld worden en sluiten we af met een boerenkool maaltijd.

En ook al is het nu geen echte winter, je weet nooit wat er nog komen kan. Zorg in ieder geval voor waterdichte en warme zeilkleding en droge kleren. Enkele tussendoortjes en een thermoskan met een warme drank helpen je warm te blijven op het water.

Hoe geef je je op? Lees verder!

 

 

Op zaterdag 18 februari gaan we naar Rufus (Bloksleat 8, 8512 AA Broek, langs weg Joure-Sneek). We verzamelen om 08.30 uur bij de ZRZV, na een kop koffie en de financiële afhandeling vertrekken we om 09.00 uur zodat we rond 10.00 uur bij Rufus zijn. Even omkleden, bootindeling en dan kunnen we de trossen losgooien. Verwachte tijd terug bij de ZRZV is 19.00 uur.

De kosten voor deze tocht zijn ongeveer € 20,- voor ZRZV-leden, afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten voor het avondeten ( ± € 10,-) en de bijdrage in de benzinekosten
(± € 6,-) komen daar nog bij. Introducé(e)s betalen € 25,-. Opgeven kan tot uiterlijk 10 februari, dan worden de boten definitief gereserveerd. Na deze datum kan je altijd informeren of er plek over is. Afmelden kan kosteloos tot 10 februari. Meld je je daarna af, dan ben je wel de kosten verschuldigd.

Als het weer het niet toelaat (< 1˚C; > 70% kans op regen overdag of > windkracht 4 Beaufort) wordt de tocht geannuleerd in overleg met de verhuurder. We proberen dan een nieuwe datum te prikken.

Opgave voor de zeiltochten kan via het volgende mailadres:

Zeilactiviteiten@ZRZV.nl

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging van Inge, Anja of Regina.

Heb je deze niet gehad, neem dan even contact met ons op.

Vermeld a.u.b. ook even of je deze dag een auto tot je beschikking hebt en wilt chauffeuren. Hiervoor krijg je een kleine vergoeding.

Inge van Middelkoop

Anja Bosman

Regina Douma