Wintercompetitie wordt Ergometer Estafette

Gepubliceerd op 5 januari 2024

Wintercompetitie Ergometer Estafette

Sportend het nieuwe jaar in! Aanstaande zondag vindt de wintercompetitie plaats met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Vanwege het hoge water vindt deze editie plaats op de ergometer. Tijdens de ergometercompetitie dient iedere ploeg in estafettevorm 2024 meter af te leggen. Tijdens de estafette gelden de volgende regels:

Iedere roeier binnen een ploeg dient in ieder geval één haal te maken.
Iedere meerpersoons ploeg dient in ieder geval 3 maal te wisselen.

De geroeide tijden worden gecorrigeerd voor leeftijd en geslacht. Er zijn prijzen te verdienen voor de snelste herenploeg, de snelste damesploeg en de snelste gemixte ploeg.

Tijdens en aansluitend aan de ergometercompetitie zijn er verschillende hapjes en drankjes te verkrijgen. Aansluitend zal de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

We verwachten dat de ingeschreven ploegen in ieder geval mee doen. Mochten er wijzigingen zijn binnen de ploegen, dan kan dat ter plekke aangepast worden. Ook is er een mogelijkheid om ter plekke in te schrijven. Inschrijfkosten zijn 1 euro per persoon.

Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de Nieuwjaarsreceptie wanneer je besluit niet mee te doen aan de ergometer estafette.

Tot zondag!