Wintercompetitie 2017/2018

Gepubliceerd op 26 september 2017

De roeiavonden zijn al bijna voorbij. De temperatuur loopt alweer langzaam terug. Het is dus weer tijd voor de wintercompetitie!

De wedstrijden staan open voor alle roeiers van de Zwolsche en Boreas die in bezit zijn van de noodzakelijke examens voor roeien op het Zwarte Water. Iedereen krijgt de kans om de strijd over 4 kilometer met elkaar aan te gaan. Van zeer geoefende roeiers tot degenen die net hun P1 of B1 hebben gehaald. Ook roeiers die net uit de introductieperiode van Boreas komen zijn van harte welkom. Voor de uitslag worden de tijden gecorrigeerd met een factor op basis van leeftijd, geslacht en boottype. Voor het klassement tellen de beste drie resultaten mee.

De strijd tussen de roeiers en ploegen van de ZRZV en Boreas vindt op de volgende data plaats:

• zondag 12 november 2017
• zondag 3 december 2017
• zondag 7 januari 2018
• zondag 4 februari 2018
• zondag 4 maart 2018

Het inschrijfgeld is €1,– per wedstrijd per roeiplaats. De aanvang van de wedstrijd is om 9.30 uur. Er wordt om 10.30 uur gestart bij de kade vlak bij de Kop van de Vecht.

De aanmeldlijst voor de 1e wedstrijd hangt binnenkort op het prikbord. Vermeld hier de roeiersnamen (voor- en achternaam invullen), de geboortejaren en de naam van de boot in. Nieuw is dat de meeste verenigingsboten al vooringevuld op de lijst staan.

De inschrijving sluit steeds op de zaterdag ervoor om 12.00 uur. Daarna zijn er nog wijzigingen mogelijk via het onderstaande e-mailadres.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor alle wedstrijddagen. Je moet daarbij denken aan taartbakkers, klokkers, tijdwaarnemers op de computer, marifoonbedieners en secretariaatmedewerkers. Opgeven kan via het onderstaande e-mailadres. Een goede manier om aan je verenigingsuren te voldoen!

Voor vragen kan je terecht bij Bram Bollaert en Rik Joling via e-mailadres: wintercompetitie@zrzv.nl.

Zie ook de algemene pagina met informatie over de wintercompetitie