Wintercompetitie 2016/2017

Gepubliceerd op 25 oktober 2016

De winter doet al weer bijna zijn intrede. Het is dus weer tijd voor stamppot, snert en natuurlijk de wintercompetitie!!

De wedstrijd staat open voor alle roeiers van de Zwolsche en Boreas die in het bezit zijn van de noodzakelijke examens voor het roeien op het Zwarte Water. Iedereen krijgt de kans om de strijd over 4 kilometer met elkaar aan te gaan. Van zeer geoefende roeiers tot degenen die net hun P1 of B1 hebben gehaald. Ook roeiers die net uit de introductieperiode van Boreas komen zijn van harte welkom.

Voor de uitslag worden de tijden gecorrigeerd met een factor op basis van leeftijd, geslacht en boottype. Voor het klassement tellen de beste drie resultaten mee. 

De strijd tussen de roeiers en ploegen van de ZRZV en Boreas vindt op de volgende data plaats: 

  • zondag 13 november 2016
  • zondag 4 december 2016
  • zondag 8 januari 2017
  • zondag 5 februari 2017
  • zondag 5 maart 2017

Het inschrijfgeld is €1,– per wedstrijd per roeiplaats. De aanvang van de wedstrijd is om 9.30 uur. Er wordt om 10.30 uur gestart bij de kade vlakbij de kop van de Vecht.

De aanmeldlijst voor de 1e wedstrijd hangt inmiddels op het prikbord. Vermeld hier de roeiersnamen (voor- en achternaam invullen), het geboortejaar van iedere roeier en de naam van de boot. Nieuw is dat de meeste verenigingsboten al vooringevuld op de lijst staan.

De inschrijving sluit steeds op de zaterdag voor de wedstrijd om 12.00 uur. Daarna zijn er nog wijzigingen mogelijk via het onderstaande e-mailadres.

Natuurlijk zijn we ook weer op zoek naar vrijwilligers voor bij de wedstrijden. Meld je aan op het hieronder vermelde e-mailadres.

Voor  vragen kan je terecht bij Bram Bollaert en Rik Joling (wintercompetitie@zrzv.nl).