Wintercompetitie 2015/2016

Gepubliceerd op 17 oktober 2015

Zondag 8 november begint de wintercompetitie weer! De eerste keer roeit zelfs de gouden acht van het junioren-WK op de Olympische baan van Rio met Ralf Rienks mee. 

De wedstrijd staat open voor alle roeiers van de Zwolsche en Boreas die in het bezit zijn van de noodzakelijke examens voor roeien op het Zwarte Water.  Iedereen krijgt de kans om de strijd over 4 kilometer met elkaar aan te gaan. Van zeer geoefend roeier tot degene die net zijn of haar P1 of B1 heeft gehaald. Ook roeiers die net uit de introductieperiode van Boreas komen zijn van harte welkom.

 

Voor de uitslag worden de tijden gecorrigeerd met een factor op basis van leeftijd, geslacht en boottype. Voor het klassement tellen de beste 3 resultaten mee.

De strijd tussen de roeiers en ploegen van de ZRZV en Boreas zal op de volgende data plaatsvinden:

  • zondag 8 november
  • zondag 6 december
  • zondag 3 januari
  • zondag 7 februari
  • zondag 6 maart

Het inschrijfgeld is €1,- per wedstrijd per roeiplaats. De aanvang van de wedstrijd is om 9.30 uur. Er wordt om 10.30 uur gestart bij de kade vlak bij de Kop van de Vecht.

De aanmeldlijst voor de 1e wedstrijd hangt inmiddels op het prikbord. Vermeld hier de roeiersnamen (VOOR- EN ACHTERNAAM INVULLEN), geboortejaren en de naam van de boot.

De inschrijving sluit steeds op zaterdag voor de wedstrijd om 12 uur. Daarna zijn er nog wijzigingen mogelijk via het onderstaande e-mailadres.

En uiteraard zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de wedstrijden. Meld je hiervoor aan via wintercompetitie@zrzv.nl.

Voor  vragen kan je terecht bij Bram Bollaert en Rik Joling (wintercompetitie@zrzv.nl).