Wijziging Wintercompetitie 5 december

Gepubliceerd op 27 november 2021

Wintercompetitie 5 december gaat niet door als evenement!

 

In samenspraak met het bestuur hebben we als organisatie besloten om de Wintercompetitie op 5 december niet door te laten gaan. In dit bericht het waarom en wat we wel voor jullie organiseren.

 

Waarom afgelast?

Het heeft meerdere redenen dat we ervoor kiezen geen evenement te houden. Waarvan de eerste is dat we een week voorafgaand aan het evenement te weinig vrijwilligers hebben om het verantwoord te kunnen organiseren. Bij deze willen we dan ook de oproep doen aan iedereen om voor 2 januari je op te geven via wintercompetitie@zrzv.nl om te helpen. Roei je een keer mee? Dan verwachten we ook van je dat je een keer helpt bij een wedstrijd, dat zou een mooie mores zijn toch?!

Daarnaast willen wij de signalen die onze vaste vrijwilligers aan ons afgeven ook niet negeren. Corona is nou eenmaal helaas flink om zich heen aan het slaan en iedereen moet bij zichzelf nagaan wat hij of zij kan doen om te voorkomen dat het nog meer uit de hand loopt. Dat knaagde ook aan ons als organisatie. Want ja, helemaal met de criticasters eens, het zou mogen. Maar dan moeten we het organiseren met nog strengere voorwaarden; zoals iedereen een mondkapje op etc.. Voor ons een reden om er toch een punt achter te zetten voor nu! Lees snel verder wat wel kan. Want sportief als wij zijn is sporten in de buitenlucht belangrijk om gezond te blijven. Doe dat vooral ook!

 

Strava competitie 4/5 december

Je hebt in het weekend van 4/5 december de mogelijkheid om met je ploeg het Strava segment “Wintercompetitie paal 3 naar 6 (2021)” te varen: https://strava.app.link/jltaiv7Gwlb. Geen ervaring met het gebruik van Strava? Het is super simpel. Je download de Strava App op een telefoon in je ploeg. Zorg uiteraard voor een waterdicht hoesje voor je telefoon en dan zet je bij vertrek bij het vlot de app op ‘opnemen’ selecteer de sport ‘roeien’ (belangrijk anders kan Strava het segment niet vinden). ‘Start’ de sessie en aan het einde ‘stop’ je de sessie en druk je op ‘finish’. Vervolgens vergeet niet je activiteit op te slaan. Dan maken we op zondag een alternatieve uitslag op.

 

Raceclocker test

We hadden deze editie heel graag willen starten met het gebruik van Raceclocker een online tijdwaarnemingssysteem wat we vanaf nu voor onze wedstrijden gaan gebruiken. Dit gaan we alsnog testen op 5 december met maximaal 6 boten die zich via wintercompetitie@zrzv.nl mogen aanmelden. Vol=vol.

 

Rest ons alleen nog te zeggen, blijf gezond, blijf lekker roeien en wees lief voor elkaar en ons ook uiteraard.

 

Sportieve groet,

Janna & Laura