Webmaster van het eerste uur stopt

Gepubliceerd op 1 juni 2014

Sinds oktober 2000 heeft de Zwolsche een website. Aan de wieg daarvan stond Corien Bruins Slot die er sindsdien met grote inzet voor gezorgd heeft dat de site tot een onontbeerlijk communicatiemiddel voor de club is uitgegroeid. Altijd actueel (wedstrijdverslagen nog op dezelfde dag gepubliceerd) en vaak verrassende, humoristische foto’s of invalshoeken (denk aan de 1-aprilgrappen). Corien stopt nu als webmaster. De vereniging heeft veel aan haar te danken!

 

Met Corien verliest de webcommissie een drijvende kracht, maar gelukkig is de commissie weer uitgebreid met Laura Oosterbroek. Wat we nog zoeken is een zeillid, zodat de activiteiten van de zeilafdeling meer en vaker onder de aandacht worden gebracht.

Tenslotte over de vernieuwing van de website: de meeste teksten zijn geactualiseerd (die van de zeilafdeling helaas nog niet), enkele functies moeten nog gedigitaliseerd worden (bijv. cursusinschrijving) en er wordt nog verder gedacht over de gewenste uitstraling van de site.

Wat zonder problemen gaat, is – jawel – het afschrijven van boten. Lukt het je nog niet? Klikt gewoon op “Boten reserveren” rechts in de rode balk. Inloggen is niet nodig; dat komt wanneer we een intranet hebben waar alleen leden toegang toe hebben.

Websitecommissie en bestuur