Vreemde boten bij de ZRZV

Gepubliceerd op 26 mei 2013

altVanaf vandaag liggen er twee bijzondere zeilbootjes bij de vereniging. Vanochtend hebben Jeroen Beckers en Hendri Bargeman twee Access Dinghys opgehaald in Lelystad. Aanstaande woensdag gaan we weer watersporten met de revalidanten van de Vogellanden. Ook dit jaar zijn er weer veel leden die tijd hebben vrijgemaakt om deze clinic te organiseren.

We zijn blij dat Sailability (een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het zeilen met een handicap), de boten beschikbaar stelt.
Na woensdag blijven de boten nog twee weken, omdat we op 8 juni een zeilmiddag organiseren voor mensen met een handicap. De Commissie Aangepast Roeien en Zeilen en met name Wendelien Faber en Mariƫlle Boers, hebben de ambitie het Aangepast-zeilen binnen de ZRZV tot bloei te laten komen. Het roeien heeft afgelopen jaren al een grote vlucht genomen. Nu is het zeilen aan de beurt.

Voor de terugreis naar Lelystad zoeken we nog iemand met een trekhaak en wat vrije tijd. Wil je meer weten, stuur dan even een mail naar: aangepastzeilen@zrzv.nl

Alvast bedankt voor je hulp.
Namens de Cliniccomissie en de commissie aangepast roeien en zeilen.
Hendri