Verenigingswerk

Gepubliceerd op 12 december 2016

Onlangs is een groepje leden bij elkaar geweest om met elkaar te inventariseren wat belangrijk is om het verenigingswerk zo positief mogelijk in te richten zodat alle leden meedoen. Kenmerkend voor de avond was een enthousiaste en inspirerende sfeer.

Aan bod kwamen de wensen voor een handig en simpel systeem, inventarisatie van welke klussen er zijn en hoe die te rubriceren, of er coördinatoren te hangen zijn aan deze klussen en het zichtbaar hiervan maken. Belangrijk is ook om continue de boodschap te herhalen en niet te vergeten om de leden die verenigingswerk verrichten te waarderen.
Verenigingswerk vraagt om de eerstkomende jaren op een positieve en verrassende manier herhalend onder de aandacht gebracht te worden. Voor de op te richten Commissie Verenigingswerk zoeken we dus een aantal leden met een achtergrond in marketing en communicatie. 
 
De komende paar weken zal gebruikt worden voor het schrijven van een implementatieplan, onderzoek naar het gebruik van E-Captain, inzichtelijk maken wie coördinatoren kunnen zijn van de klussen en het maken van rolbeschrijvingen voor de in het leven te roepen Commissie Verenigingswerk.