Verenigingswerk – E-Captain staat open!

Gepubliceerd op 29 december 2017

Achter de schermen is hard gewerkt om ons ledensysteem E-captain in te richten om op eenvoudige wijze verenigingswerk te registeren en te koppelen.

Het is nu zover. De module Zelfwerkzaamheid werkt en leden kunnen zien welke klussen er zijn bij onze mooie club. Tevens kan je aangegeven voor welke klussen je je wil inzetten én voor welke klussen je je al inzet. Als we allemaal deze module gebruiken dan kunnen we daadwerkelijk zeggen: vele handen maken licht werk, samen zijn we de ZRZV!

Natuurlijk realiseren we ons dat dit voor veel leden even wennen is. Daarom staan de hulptroepen paraat:
* Er is een duidelijke handleiding geschreven. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe de module Zelfwerkzaamheid ingevuld kan worden. De handleiding kun je vinden onder het tabje ‘Downloads’ in je persoonlijke menu van E-Captain.
* Er komen drie informatiebijeenkomsten waarin de Commissie Verenigingswerk toelicht hoe je de module kunt invullen en waar vragen gesteld kunnen worden.

* Er is een mailadres verenigingswerk@zrzv.nl waar je vragen naar kunt sturen, die vlot beantwoord zullen worden. Ook kun je per mail aangeven als je het prettig vindt even gebeld te worden (wel even je telefoonnummer erbij zetten), dan wordt binnen een paar dagen contact met je gezocht.

Informatie-bijeenkomsten op de ZRZV:

  • Zondag 14 januari 11.30 uur
  • Maandag 22 januari 16.00 uur
  • Dinsdag 23 januari 10.45 uur

Groet, namens de Commissie Verenigingswerk,

Lida van Dijk, Ruben Dijk en Carien Zwaga