Verenigingsbokaal ZSR Boreas donderdag 24 mei 2012

Gepubliceerd op 21 mei 2012

Beste leden van de ZRZV,
Donderdag 24 mei a.s. is het alweer zover, dé 8e editie van de Verenigingsbokaal georganiseerd door ZSR Boreas. Dit jaar zullen weer vele studentenverenigingen met elkaar de strijd aangaan in de roeiboten van Boreas. Studentenvereniging Gumbo heeft nu al 3x op een rij met de winst naar huis mogen gaan, maar zullen zij dit jaar de eer hoog houden?

Uiteraard zijn ook alle leden van de ZRZV via deze weg van harte uitgenodigd om langs te komen en mee te genieten van een mooie dag. De strijd zal vanaf 16.30 uur losbarsten en de finale zal rond 21.00 uur worden verroeid. Wilt u zelf nog even genieten in de boot? Dat kan! Let wel op dat beide vlotten deze middag druk bezet zijn. Als commissie willen wij dan u ook verzoeken om vooraf even iemand van de commissie of het bestuur aan te schieten zodat alles in overleg en vlekkeloos kan verlopen. Als u wilt gaan roeien verzoeken wij u wel zo kort mogelijk op de kolk te verblijven, zodat de wedstrijd er geen hinder van ondervind.

 

 

De opbrengsten van dit evenement zullen worden gedoneert aan het goede doel Nelson Mandela Township Rowing Club. NeMaTo is gevestigd in de sloppenwijken van Port Alfred, Zuid Afrika en heeft als doel de jeugd hier door middel van sporten te stimuleren op verschillende gebieden en zo hun leven te verbeteren.

Op een mooie dag!

Verenigingsbokaal commissie VIII