Vele handen maken licht werk!

Gepubliceerd op 15 april 2019
Afgelopen weekend waren vele verenigingswerkers druk voor de ZRZV. En dit naast het gebruikelijke verenigingswerk voor het schoolroeien, jeugdroeien, zeilinstructie, P1, inlooproeien en bardiensten.

Op vrijdag konden kinderen zich uitleven op de ergometers tijdens de Koningsspelen op sportpark ’t Hoge Laar onder de bevlogen begeleiding van Jaap en Aad. Ondertussen werd het terrein van de roei tiptop klaar gemaakt voor de open dag op zaterdag. Het gras werd gemaaid, het onkruid gewied, de loodsen geveegd en de grote ruimte gezogen.

Zaterdagochtend vroeg verzamelden zich vele leden die een rol hadden op de open dag. Barmedewerkers, gastvrouwen, roeiers, zeilers, ergometer-instructeurs, taartenbakkers; het blijkt de leden van de ZRZV hebben vele competenties. Voor de open dag hebben maar liefst 56 leden op enig manier zich ingezet! Wat geweldig dat we dit met elkaar konden neer zetten. Zo blijkt maar, vele handen maken licht werk!
 
In E-Captain kun je in de module Zelfwerkzaamheid bekijken welke klus bij jou past en aangeven waar jij je graag inzet. Twijfel je over waar je je voor wil opgeven, mail dan naar verenigingswerk@zrzv.nl dan denken we met je mee.