Uitnodiging KNZ&RV – Muiden voor 5 oktober 2008

Gepubliceerd op 31 augustus 2008

Image Ook dit jaar nodigt de KNZ&RV in Muiden een ploeg/ploegenvan uw vereniging graag uit voor de Kennismakingswedstrijd Zeeroeien te houden op zondag 5 oktober 2008. Het is een tijdrace op open water over een afstand van maximaal 3,8 zeemijl (±7000 meter) in de verzamelde scullvieren (4x+) van het type Yole de Mer. De wedstrijd staat open voor Dames-, Mixed- en Herenploegen ( 4 roei(st)ers en een stuurman/vrouw) van bij de KNRB aangesloten verenigingen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er om het uur gestart vanaf 10:00 of later met als laatste start de heat van 16:00 uur. Het definitieve wedstrijdprogramma wordt vastgesteld aan de hand van het aantal inschrijvingen. De wedstrijden worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Onze Pampusbar is open voor drankjes, broodjes, tosti's, snacks e.d. Na afloop kan er à la carte ( ? 12 voor de zeilersmaaltijd) gegeten worden in de sociëteit van de KNZ&RV, waar de dresscode netjes en sportief of "smart casual" geldt.

Vanwege de planning wordt reserveren op prijs gesteld, maar is dat niet echt noodzakelijk. … Lees verder!

Reserveren bij de heer Koen van Gerner/Cantenklaer 0294 – 261434.
Inschrijfformulier Kennismakingswedstrijd Zeeroeien 5 oktober 2008

Eén formulier per ploeg !

De sluitingsdatum voor inschrijven is 28 september 2008 !

Roeivereniging:

Contactpersoon

Adres:

Postcode en plaats:

Postcode: Plaats:

Telefoon & GSM

Tel. = GSM =

e-mail:

Categorie aangeven:

Heren, Dames of Mixed.

4 roei(st)ers + 1 stuur.

Betaling van de € 20,– inschrijfgeld gaarne gelijk met uw inschrijving op rekening 54.02.64.539 tnv de KNZ&RV te Muiden onder vermelding van: Zeeroeien oktober 2008, de naam van uw vereniging en die van de contactpersoon van uw ploeg. Het inschrijfformulier dient gemailed, opgestuurd of gefaxt te worden aan:

Per mail aan: adriaan@vanvollenhoven.nl met c.c. aan secretariaat@knzrv.nl

Per post of fax:

Secretariaat van de KNZ&RV Faxnummer is : 0294 – 263422

Postbus 30

1398 ZG MUIDEN

Waarschuwing: De weersvoorspellingen of -omstandigheden kunnen altijd van dien aard zijn dat wij roeien op het IJsselmeer niet verantwoord vinden. Voor last minute communicatie over alternatieven, geheel of gedeeltelijke afgelasting zullen de door u opgegeven telefoonnummers en het e-mailadres gebruikt worden.

Na afloop kan er à la carte ( vanaf € 12 voor de zeilersmaaltijd ) gegeten worden in de sociëteit van de KNZ&RV, waar de dresscode netjes en sportief of “smart casual” geldt. Vanwege de planning wordt reserveren op prijs gesteld, maar is dat niet echt noodzakelijk. Reserveren bij de heer Koen van Gerner/Cantenklaer 0294 – 261434.