Mankracht gezocht! – Tuinwerkdag vrijdag 20 mei

Gepubliceerd op 7 mei 2016

 

Om ons buitenterrein mooi te hebben voor onze gasten van de ZwarteWaterRegatta én voor onszelf gaan we weer aan de slag. In ieder geval staat op het programma: grasmaaien, het groen tussen de tegels verwijderen en de goot schoonmaken. Naast het klussen maken we ook tijd om samen te eten.

Graag even aanmelding via tuin@zrzv.nl (handig om te weten als je ook mee wilt eten).

We starten om 16.00 uur met de voorspreking en een kop thee of koffie. Rond 18.00 uur stillen we de ergste honger met iets kleins en om 20.00 uur staat er eten klaar. En misschien kunnen we dan op ons terras met een glaasje wijn genieten van ons mooie terrein en een mooie zonsondergang. We hopen op voldoende werkhanden!

Wil je meehelpen, neem dan je tuinhandschoenen en eventueel klein tuingereedschap mee. Voor groot tuingereedschap wordt gezorgd.
Het is handig, wanneer je je van te voren aanmeldt, zeker wanneer je mee wilt eten. Je kunt dan ook dieetwensen doorgeven. Aanmelden kan via tuin@zrzv.nl.
Wanneer je geen tuinkwaliteiten hebt, maar je kooktalenten in wilt zetten bij het maken van het eten, dan kun je je ook aanmelden via dit e-mailadres.

Tot vrijdag de 20e!