Trailrun voor Unicef op 20 januari 2018

Gepubliceerd op 3 januari 2018

Op 20 januari wordt er door Marit Schwantje en Mariska Heeman een trail-run georganiseerd voor het goede doel, Football for Water. Vanaf de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging gaat de route rechtstreeks door het Westerveldse Bos, waarbij er een gemarkeerde route van ongeveer 7 en 14 kilometer met drinkposten wordt gelopen. Start: 14.00 uur.

Football for Water is een project van UNICEF dat ervoor zorgt dat kinderen op Keniaanse en Ghanese scholen schoon drinkwater krijgen, zodat zij gezond blijven en naar school blijven gaan. Al het geld wat wordt opgehaald met deze trailrun gaat naar het goede doel Football for Water. Deelname aan de run is gratis, maar een donatie voor het project Football for Water van Unicef is natuurlijk meer dan welkom! Er zal deze dag een pot aanwezig zijn voor contante donaties, zorg dus in geval van contante donaties voor gepast geld.

Deze trail-run is onderdeel van een groter project, de UNICEF Rift Valley Marathon Experience. Van 12 tot 20 mei vertrekken Marit en Mariska naar Kenia om hier hun eerste marathon te rennen en een van de scholen te bezoeken die meedoen aan Football for Water. Voor het project, voor de kinderen op deze scholen in Kenia, willen zij per persoon graag € 5000 ophalen!

De trail-run start om 14.00 uur vanaf de ZRZV.
Je kan je aanmelden voor het Facebook evenement of gewoon komen!
Vergeet niet om geld mee te nemen voor de donatie.