Ticketinformatie WK Roeien 2014

Gepubliceerd op 4 maart 2014

altVan 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien 2014 plaats op de Bosbaan in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de Nederlandse toproeiers aan te moedigen en een roeifeest mee te vieren dat nog lang zal worden herinnerd.

Het WK Roeien 2014 biedt leden en oud-leden van verenigingen de eerste mogelijkheid om toegangstickets te bestellen met flinke korting!

Ticketverkoop voor roeiverenigingen

Op 1 februari start exclusief voor roeiverenigingen de verkoop van tickets voor het WK Roeien 2014 in Amsterdam (24-31 augustus). Leden en oud-leden van roeiverenigingen en hun familie en vrienden kunnen tot 1 mei met korting tickets bestellen.

Bovendien steun je automatisch je roeivereniging. Van alle tickets die via de WK-ticketshop van de Zwolsche worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet naar de vereniging.

Het advies is om op tijd tickets te bestellen want op=op.

De bezoekerscapaciteit op de Bosbaan is niet onbeperkt. Voor een aantal wedstrijddagen is de belangstelling groot en bestaat de kans dat tickets snel uitverkocht raken. Let op: vooral het aantal tickets voor de hoofdtribune tijdens de finaledagen is beperkt, dus wees er snel bij!

Tickets bestellen

Het bestellen van WK-tickets gaat snel en makkelijk. Op de website van onze roeivereniging vind je een link naar de online WK-ticketshop van de vereniging. Kies één of meerdere wedstrijddagen en het aantal tickets per dag.

Soorten tickets

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar: veldtickets en tribunetickets.

De eerste vier toernooidagen bieden veldtickets ook toegang tot de tribune, zolang er plek beschikbaar is. Op de finaledagen is voor een plek op de overdekte tribune bij de finish een tribuneticket verplicht. Er is maar een beperkt aantal tickets voor de tribune tijdens de finaledagen dus wees er snel bij!

Exclusieve kortingsactie voor roeiverenigingen

WK Roeien 2014 voor iedereen een feest!

Het WK Roeien op de Bosbaan vormt een hoogtepunt in het Nederlandse sportjaar 2014. Het WK staat garant voor absolute topsport en wordt toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Celebrate Rowing is het motto!

Van 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien 2014 plaats in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de Nederlandse toproeiers aan te moedigen en een roeifeest mee te vieren dat nog lang zal worden herinnerd.

Het is al weer bijna veertig jaar geleden dat Nederland gastheer was van een wereldkampioenschap. Net als destijds is ook nu weer de Bosbaan het decor voor de titelstrijd, waaraan 1000 toproeiers uit meer dan zestig landen meedoen. Maar het WK anno 2014 zal zo veel meer zijn dan het wereldkampioenschap in 1977.

Het WK wordt een prachtig evenement met topsport, entertainment, ultieme fanbeleving en vooral met heel veel gezelligheid!

Roeifeest

De roeigemeenschap zet de deuren wagenwijd open voor een breed publiek. Het WK wordt een roeifeest voor heel sportminnend Nederland. Tijdens het WK zie je roeien op het allerhoogste niveau, maar er gebeurt elke dag nog veel meer rond het toernooi. Langs de Bosbaan is van alles te doen en te beleven voor jong en oud, voor roeiers en niet-roeiers.

De Bosbaan wordt omgetoverd tot een festivalterrein met vier verschillende publieks areas. Direct na binnenkomst lopen bezoekers door de Market Street met leuke standjes en marktkraampjes. In de Lounge Area kun je relaxen in zitjes aan het water. Lekker eten en drinken doe je in de Picknick Area. Hier bevinden zich tal van smaakvolle eettentjes en gezellige barretjes en schuif je aan bij een van de picknicktafels.

Het bruisende middelpunt van de festiviteiten is de AEGON Fanzone waar fans het WK van dichtbij kunnen meebeleven. Op het feestplein staan grote beeldschermen opgesteld en kun je onder het genot  van een drankje en hapje de wedstrijden uitstekend volgen. Op het podium vinden optredens plaats en worden de winnaars gehuldigd. Elke dag zijn hier na de wedstrijden dj’s en kun je borrelen tot ’s avonds laat. De AEGON Fanzone is tijdens het WK the place to be!

Het WK is kortom veel meer dan kijken naar toproeien alleen. Beleef de feestelijke en sportieve sfeer langs de Bosbaan. Plan een gezellig dag met vrienden of met de hele familie en kom genieten van mooie sport, muziek en lekker eten. Ook kinderen hebben een onvergetelijke dag, met coole activiteiten voor de sportievelingen en leuke attracties voor de allerkleinsten.

Korting voor verenigingen

Leden en oud-leden van roeiverenigingen en hun vrienden en familie krijgen als eerste de mogelijkheid de beste tickets te kopen tegen een aantrekkelijke korting. De korting geldt voor alle soorten tickets en loopt tot 1 mei. Let wel,  er is maar een beperkt aantal tickets voor de finaledagen beschikbaar dus wees er snel bij!

Bij aankoop van tickets steun je bovendien automatisch jouw roeivereniging. Van alle tickets die via de ticketshop worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet terug naar de vereniging. Dus attendeer vrienden en familie op de actie. Voor roeiverenigingen is het WK nog voor het goed en wel begonnen is al een succes!

Kijk op de website van je roeivereniging voor meer informatie over de kaartverkoop. Vanaf de verenigingswebsite word je doorverwezen naar de online ticketshop waar het mogelijk is om tickets te bestellen.


Volg het WK Roeien 2014:

www.amsterdamrowing.com

www.facebook.com/worldrowing2014


www.twitter.com/wkroeien2014

www.instagram/celebraterowing

Speciale korting voor achten met stuur

Het WK Roeien 2014 beleef je met je hele ploeg. Achten profiteren daarom van een speciale kortingsactie. Koop nu veldkaarten voor je hele acht en neem je stuur gratis mee! Ga naar de ticketshop van jouw vereniging en bestel.