Starten met roeien en zeilen voor senioren op zaterdag 16 mei

Gepubliceerd op 7 mei 2020

Tijdens de persconferentie van premier Rutte kregen we gisteren te horen dat buitensporten onder voorwaarden weer mogelijk is vanaf 11 mei a.s. Dit is ontzettend mooi nieuws want dit betekent dat naast de jeugd nu ook de senioren weer het water op kunnen.

Op dit moment zijn we bezig om het protocol dat we voor de jeugd hebben gemaakt, aan te vullen voor de senioren. We krijgen van de KNRB instructies hoe we aan alle eisen kunnen voldoen en vertalen dit naar onze vereniging. Het aangepaste protocol leggen we vervolgens voor aan Sportservice Zwolle ter controle. Het is al wel duidelijk dat we starten met eenpersoons boten voor het roeien en dat in de valken maximaal twee personen mogen zeilen.

Om te zorgen dat we de veiligheid van onze leden kunnen waarborgen, moet er nog wel het een en ander geregeld worden. Dit heeft even tijd nodig en daarom begint het roeien en zeilen op zaterdag 16 mei a.s. In de week hieraan voorafgaand komt er een uitgebreid bericht op de website over hoe en op welke tijden er geroeid en gezeild kan worden. Houd de website dus in de gaten!