Spek de kas van ZRZV samen met Jumbo Zwolle!

Gepubliceerd op 29 september 2017

De Jumbo-vestigingen in Zwolle starten een geweldige actie ter bevordering van het verenigingsleven in Zwolle. Zij stellen een bedrag van minimaal €75.000 ter beschikking dat verdeeld wordt over de deelnemende verenigingen. Jullie begrijpen natuurlijk dat wij zo’n unieke kans niet aan onze club voorbij willen laten gaan en ons gelijk ingeschreven hebben. Als ZRZV strijden we natuurlijk gezamenlijk om een zo hoog mogelijke opbrengst.

Hoe werkt het?

Bij iedere €10 aan boodschappen en bij unieke actieproducten krijgt iedere klant een scankaart. Elke scankaart heeft een waarde van €0,10. Dat geld kun je direct doneren aan onze club door de scankaart in de winkel te scannen bij de speciale zuil en te kiezen voor ZRZV, of door hem in de verenigingsbox te stoppen.

Op de zuil is trouwens ook direct te zien op welke stand de club staat. Dat bedrag gaat ook werkelijk naar onze club toe aan het einde van de actie. Hoe meer scankaarten, hoe beter! Dus trommel je familie, vrienden en buren op om zo veel mogelijk scankaarten te verzamelen en die aan onze prachtige oude dame te doneren.

De actie loopt van woensdag 11 oktober t/m dinsdag 28 november.