Roeigroep gezocht?

Gepubliceerd op 15 juli 2017

Na de P1-cursus roeien de groepen vaak gezamenlijk door, maar soms vallen de groepjes uit elkaar. Leden stoppen met roeien of gaan sneller dan de anderen: langere afstanden, wedstrijdroeien of de roeidagen of –tijden passen niet meer. Voor de overige groepsleden betekent dit vaak dat de groep te klein wordt om regelmatig voldoende bootbezetting te realiseren. Het is dan jammer als je daardoor te weinig kunt roeien. Ook hebben we zij-instromers: in de jeugd geroeid, daarna de kinderen en de carrière en nu is er weer tijd. Ook dan wordt aansluiting gezocht bij een passende roeigroep.

We denken dat er naast inlooproeien of oproepen in het clubgebouw een derde mogelijkheid moet zijn om voor al die leden die graag willen blijven roeien en/of meer willen roeien een goede match te vinden. Vanaf heden is hiervoor het volgende e-mail-adres beschikbaar: roeimatch@zrzv.nl. Via dit e-mailadres kun je je wensen opgeven en vanuit het bestuur doen we dan ons best om op basis van de opgaven roeiclubjes te selecteren en die aan te bieden. Desgewenst en indien mogelijk proberen we ook voor de eerste paar roeimomenten coaches beschikbaar te stellen.

Heb je er –weer– zin in? Lees dan hieronder verder.

Mail je wensen naar roeimatch@zrzv.nl en zet daarin (o.a.):

  • roeiniveau en –ervaring in jaren
  • roeiambitie (rondje stad of Vecht; toertocht, wedstrijd)
  • leeftijdscategorie (indien je op dat punt een voorkeur hebt)
  • gezochte roeidagen en –tijden
  • en wat je nog meer kwijt wilt.

Er zijn mogelijk ook bestaande roeigroepen die versterking kunnen gebruiken. Ook hier kan roeimatch@zrzv.nl mogelijk helpen. Geef in dat geval door wanneer je roeit en op welk niveau. Wij doen ons best om je te faciliteren.

Daarmaast: ben je door een blessure of anderszins op dit moment minder inzetbaar en wil je het roeien begeleid weer oppakken? Neem dan contact op met aangepastroeien@zrzv.nl.