Introductie

Gepubliceerd op 11 augustus 2005

Roeien binnen de ZRZV is mogelijk voor een brede groep sporters. Vanaf 10 jaar kunt u roeien, waarbij een handicap geen belemmering hoeft te vormen.

Afhankelijk van uw eigen inzet, ambitie en capaciteiten kunt u bij de ZRZV recreatief roeien en/of wedstrijdroeien. De vereniging heeft een gestructureerd instructie- en coachsysteem, biedt veel verschillende activiteiten en neemt deel aan nationale en internationale evenementen en wedstrijden. We hebben een grote, gevarieerde en goed onderhouden roeivloot voor toerroeien, marathonroeien, wedstrijdroeien én aangepast roeien. Roeileden van onze vereniging presteren op nationaal, internationaal en zelfs olympisch niveau!

Informatie-uur voor nieuwe leden

Elke eerste zaterdag van de maand, om 11.00 uur, heeft de ZRZV een informatie-uur voor aspirant- en nieuwe roei- en zeilleden. Tijdens dit uur kunt u informatie krijgen over het reilen en zeilen van de vereniging. Er is een bestuurslid aanwezig om mensen te ontvangen.

Bent u zij-instromer (nieuw lid met roei-ervaring) dan kunt u tijdens dit uurtje kennismaken, ervaring en voorkeuren aangeven en een afspraak maken met de examencommissie om op een later tijdstip voor te roeien. Aan de hand van het voorroeien worden de bevoegdheden vastgesteld.

Data en tijdstip van deze informatie-uren worden op de homepage aangekondigd en kunt u vinden in de agenda.
Heeft u belangstelling om te komen roeien, dan bent u van harte welkom om kennis te komen maken.

Nieuwsbrief

Heeft u interesse in de activiteiten van de roeiafdeling van de ZRZV, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief die maandelijks wordt verstuurd.

Aanmelden nieuwsbrief