roei- en zeilmarkt

Gepubliceerd op 20 februari 2022

Heb je ook zo’n zin in het seizoen 2022? De lente is in aantocht; het weer wordt beter, het water lokt, alles in de natuur komt in beweging.

Wij hebben er zin in! Op zondag 6 maart maken we een frisse start van het nieuwe roei- en zeilseizoen met een markt. Een markt waar we allerlei roei- en zeilactiviteiten én het verenigingswerk presenteren. Welke cursussen worden bijvoorbeeld gegeven om je roei- en zeilvaardigheden te verbeteren? Wil je meer informatie over wedstrijden, toertochten en marathons, bijvoorbeeld of ze geschikt voor je zijn? Kom dan vooral langs! Ook kan je op de markt meer informatie krijgen over de mogelijkheden voor coastal rowing.

Wil je een vervolgcursus doen, maar weet je nog niet wat je wil doen voor je verenigingswerk? Of ben je opzoek naar een nieuwe ploeg of versterking van je huidige ploeg? Davida staat klaar als ploegenmakelaar om je verder te helpen. Ook is de markt een goede plek om (gewassen) kleding te ruilen met andere leden.

Onze eigen boostercampagne dus en een opsteker voor álle leden: aspirant of zeer ervaren, jong of oud… op naar een vitaal, veilig en sociaal roei- en zeilklimaat!

Graag tot ziens op 6 maart!