Presentatie en veiling Boreas 10.30 uur zondag 23 juni 2013

Gepubliceerd op 14 juni 2013

altGeachte leden van de Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging,

Onder de vleugels van de ZRZV heeft ZSR Boreas de afgelopen negen jaar uit kunnen groeien tot een bloeiende vereniging met tegen de 120 leden. Toch hebben beide verenigingen al een aantal jaar de wens dat Boreas uitvliegt. Onlangs zijn de ontwikkelingen rondom een eigen gebouw voor Boreas in een stroomversnelling terecht gekomen. Zoals U wellicht hebt gelezen is het huurcontract voor de grond aan de Katerdijk inmiddels ondertekend. Hier zal de nieuwbouw voor Boreas op pontons komen te liggen.

De financiering voor een eigen pand is inmiddels goed op gang gekomen. Aangezien de wens van Boreas is om dit najaar het eigen gebouw te betrekken, zijn er door het bestuur een aantal personen aangewezen om de financiering een extra impuls te geven. Voor het werven van financiële middelen kan de ZSR alle hulp gebruiken en zijn er verschillende activiteiten bedacht.

Via deze weg willen wij U uitnodigen voor een informatieochtend die geheel in het teken staat van het eigen gebouw voor Boreas. Naast het informatieve gedeelte zal er een veiling plaatsvinden met interessante veilingitems, waarvan de opbrengst uiteraard geheel ten goede komt aan de nieuwbouw. Een overzicht van de veilingitems wordt als bijlage van dit bericht meegezonden. Daarnaast kunt u het vinden op de website van de ZRZV.

Op zondag 23 juni a.s. bent U om 10.30 uur van harte uitgenodigd op het clubgebouw aan de Holtenbroekerdijk. We zullen dan van start gaan met de presentatie, daarop volgt de veiling.   

Wij hopen U dan te mogen verwelkomen.

Met blauw-wit-blauwe groet,

Het 8e bestuur der ZSR Boreas

Veiling informatieochtend zondag 23 juni

Overzicht veilingitems

 

·       Diner op unieke locatie

Op een unieke locatie in de Zwolsche binnenstad kunnen tien personen (bijvoorbeeld een acht + stuur en coach, of twee vieren met stuur) genieten van een heerlijk viergangendiner. Een keukenbrigade van Boreanen zorgt voor prachtige gerechten – op basis van lokale, biologische seizoensproducten. Ook de bediening is in handen van Boreanen met jarenlange horeca-ervaring.  

 

U krijgt een volledig verzorgd avondje uit. Een mooie en unieke dinerlocatie, goed eten, fijne wijn, bijzondere koffie. 

 

Datum in overleg.

 

Startbod: 1.000 euro (100 pp)

 

·       1 uur studiebegeleiding Natuurkunde of Wiskunde

Op VMBO of HAVO/VWO 3  niveau van Apprend studiebegeleiding t.w.v. €40,-

 

·       Computerles voor 2 personen *

Van Apprend studiebegeleiding t.w.v. €50,-

De les vindt plaats als onderdeel van de computercursus voor senioren.

 

·       Een dagdeel naar keuze een tuinman*

Een lid van Boreas met een blauw hart en groene vingers zet zich in voor de vereniging om vrijwillig tuinwerkzaamheden te verrichten. Uiteraard hoopt hij op een goed bod voor zijn diensten!

 

·       Een dagdeel naar keuze een hulp in de huishouding

Verwacht U visite? Of is een grote schoonmaak hoognodig? Een Boreas dame is niet vies van wat huishoudelijke klusjes.

 

·       Zelf gebakken appeltaart*

Wat is er fijner dan wanneer U visite hebt een mooie appeltaart voor hen klaar te kunnen zetten. Geen vieze handen van het mengen, de keuken blijft mooi schoon en U ontvangt de complimentjes voor deze overheerlijke taart. De appeltaart wordt zondagochtend 23 juni, wanneer U het hoogste bod heeft, meteen overhandigd.

 

·       Cursus “Taarten bakken”

Toch zelf aan het bakken, maar heeft U nog wel wat te leren? Eén van onze leden heeft zich de kunst van het taartbakken eigen gemaakt en wil dit graag met U delen! Tegen een mooi bod.

 

·       Avond oppassen

Een avondje weg, maar geen oppas? De dames van Boreas bieden uitkomst.

 

·       Boottochtje door de Zwolse grachten

Eén van onze leden heeft een bootje dat regelmatig vaart op de Zwolse grachten. Met dit zonnige weer voor U de kans om de grachten op relaxte wijze door te varen.

 

·       Stuur op een training of wedstrijd

Graag met Uw ploeg erop uit, tijd voor een goede training of een wedstrijd die U absoluut zult winnen? Misschien geeft één van onze wedstrijdstuurtjes dan dat extra zetje!

 

·       Gezins- of ploegfoto

En mocht U dan die wedstrijd gewonnen hebben is dit het moment om de winnende ploeg op de gevoelige plaat vast te leggen. Eén van onze leden met een uit de hand gelopen hobby maakt graag een foto. Natuurlijk ook mogelijk als gezinsfoto of foto van een andere voor U bijzondere groep mensen.

 

 

 

* Is twee maal te veilen