Paul Veenemansprijs in Groningen 11 november 2012

Gepubliceerd op 20 oktober 2012

altBeste mederoeiers (en mede duursporters!),

Er gaat niets boven Groningen. Niet alleen de Stad heeft wat te bieden, ook het Ommeland mag er zijn. En dat maakt Groningen de moeite van de reis waard: de perfecte plek voor een weekend sporten in de vorm van de Paul Veenemans Prijs!

Op 11 en 12 november 2012 is het zover,  in één weekend drie keer knallen: 5 km hardlopen,  10 km fietsen, 4 km schaatsen en als klap op de vuurpijl het verplichte onderdeel: 3 kilometer roeien op het Noord-Willemskanaal. De beste allrounder bij de dames en de heren gaat strijken met de eer en ook bij de junioren is er een klassement.

Bij zijn? Inschrijven kan via de eigen vereniging via het KNRB inschrijfprogramma. Het inschrijfgeld bedraagt €35,- voor het gehele evenement, voor junioren is dit €25,-. Meer informatie over de wedstrijd zelf is de vinden op www.paulveenemansprijs.nl De inschrijving sluit op zondag 4 november om 20.00u.

Ga jij de strijd aan met Olympiër Rogier Blink? Of toch vooral met jezelf? De Paul Veenemans Prijs op A.G.S.R. Gyas: voor iedereen!