Nieuws vanuit de examencommissie!

Gepubliceerd op 23 maart 2012

We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor de examencommissie. In de commissie staat gezelligheid en enthousiasme voorop en kost met 3 vergaderingen per jaar en maandelijkse examinering niet veel tijd. Heb je S2 bevoegdheid en lijkt het je leuk om ons team te versterken dan kun je mailen naar examen@zrzv.nl.

 

Theorie examen. Vanaf dit jaar kan de theorie tijdens elk examen worden gevraagd. In de wetenswaardigheden vind je de theorie die gevraagd kan worden. De wetenswaardigheden is te vinden op de site onder “roeien”- “opleiding”-“wetenswaardigheden”. Dit jaar nemen we afscheid van Cassandra. Zij heeft het afgelopen jaar vol enthousiasme de examenaanvragen  ingedeeld. Haar taak zal worden overgenomen door Jobke.

 

De examens zullen net als vorig jaar worden afgenomen op de vrijdagavond om 19.00 uur. Er is geen examinering in de zomervakantie is van 20 juli tot 24 augustus. Tijdens elk examen kunnen maximaal 8 roeiers deelnemen. Zij-instromers en S3 examen worden apart ingepland. We wensen iedereen heel veel succes met de examens en tot op het vlot.