Nieuwe leverancier roeikleding

Gepubliceerd op 31 januari 2022

De ZRZV is overgestapt naar Powerhouse Sport voor het leveren van de wedstrijdroeikleding. Naast nieuwe wedstrijdkleding zit ook speciale trainingskleding in fluorescerende kleuren in het assortiment. Dit ter voorbereiding op de invoering van de Richtlijn Zichtbaarheid van de KNRB, waardoor verenigingen verplicht zijn om te zorgen voor goed zichtbare roeiers op het water.

Van de vorige leverancier True Sport hebben we nog een restant voorraad. Het bestuur heeft besloten dit aan de leden aan te bieden voor 50% van de normale prijs. Heb je belangstelling?
Mail naar kleding@zrzv.nl  (Frederike Duthler is de contactpersoon)

 

Door de overstap naar Powerhouse is de manier van kleding bestellen anders geworden dan voorheen. Zo werkt het bij Powerhouse Sport:

  1. 2 keer per jaar komt er een pasmoment. Dit is voor de 1e keer gepland op:
    zaterdag 5 maart van 10:30 tot 14:00 uur
    Alle artikelen zijn te passen, zodat je weet welke maat je moet bestellen. Zet de datum vast in je agenda!
  2. Het pasmoment en de openingsperiode van de webshop worden 2 keer per jaar aangekondigd in de nieuwsbrief. We hangen flyers met relevante informatie op bij de ZRZV om zo veel mogelijk leden te informeren.
  3. De webshop opent voor een periode van 10 dagen daarna, zie de Flyer. Bestel je artikelen in die periode. LET OP: hierna kun je niet meer bestellen.
  4. Na de sluitingsdatum van de webshop laat Powerhouse de bestelde artikelen produceren. De normale levertijd is ongeveer 6 weken, vanwege Corona is de levertijd opgelopen.  We informeren je over de geschatte levertijd.

De webshop is te bereiken via http://www.powerhousesport.nl/zrzv/. Het wachtwoord is zrzv2022

Namens Nienke Hielkema, Margré van Loon, Frederike Duthler