Nieuwe examen

Gepubliceerd op 16 augustus 2008

Image Van de examencommissie: Met ingang van zaterdag 16 augustus a.s. zijn er weer mogelijkheden om examen te doen. Er zijn een aantal veranderingen in de manier van examens afnemen.
We hebben de examens verdeeld in "kolkexamens" (S1-P1-B1) en "ZwarteWaterexamens" (S2-P2-B2). De ZwarteWaterexamens zijn ingesteld i.v.m. de veiligheid op het Zwarte Water en omdat de roeier (s) na het examen bevoegd zijn om op het Zwarte Water te roeien.  Voor de jeugd/junioren blijven de zelfde regels van kracht als voorheen, maar zij gaan ook gewoon de "ZwarteWaterexamens" op het Zwarte Water doen. Roderick Dijk, Ciska Waalewein en Irma Mulder nemen, op afspraak, examens af voor S3.
De examentijd is in het weekend van 9.00 uur tot 10.00 uur. Op maandagavond worden er examens afgenomen voor de roeiers die echt niet in het weekend examen kunnen doen. De maandagavondexamens zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur.
We hebben voor het najaar 8 weekendexamenmomenten en 3 maandagexamenmomenten. Per examen wordt er van 1 ploeg en 4 skiffs of zonder ploeg van 8 skiffs examen afgenomen. Ons advies is om niet te lang te wachten met examen doen want vol is vol!