Nieuw Covid-protocol

Gepubliceerd op 14 januari 2022
Goed nieuws: in haar persconferentie hedenavond heeft de regering het sporten in groepsverband vrijgegeven voor alle leeftijden.Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden. Voor het roeien betekent dit dat we weer in alle boottypes kunnen roeien, zonder open plaatsen. Ook kan de ergometerruimte weer worden gebruikt.
In het gebouw zijn de kleedkamers en douches weer open. Daar geldt echter wel de 1,5 meterafstand-regel. Ook is een QR code (Coronatoegangsbewijs) en het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht. Gelet op de beperkte capaciteit van de kleedkamers adviseren we om op drukke momenten in sporttenue naar de loods te komen en geen gebruik te maken van de binnenruimtes. Het besmettingsgevaar is het grootst in de kleedkamers.
De bar kan binnen de huidige maatregelen helaas niet openen, maar koffie kan wel worden afgehaald in loods 1. Als iedereen zich aan de basisregels houdt moet het mogelijk zijn dat we 6 februari weer een wintercompetitie organiseren.