Medewerking gevraagd .. geef je voor 21 december 2008 op !

Gepubliceerd op 8 december 2008

Image Tijdens de belronde en ook tussen door hoor je mensen wel eens zeggen dat ze graag iets voor de vereniging willen doen, als het maar een duidelijke overzichtelijke klus is die afgebakend is qua tijd. Om aan die wens tegemoet te komen wordt voor  de twee onderstaande activiteiten medewerking van de leden gevraagd:
–  Organisatie van een Open dag in april 2009 van de ZRZV
–  Maken van een promotiefilm van de ZRZV.
Lees hieronder verder.

·         Organisatie van een Opendag in april 2009 van de ZRZV 
Het idee is om op een zaterdagmiddag in april, in de wijk Stadshagen wijkbewoners kennis te laten maken met het roeien en zeilen.  Mensen die hierdoor enthousiast worden kunnen vervolgens op zondagmiddag uitgebreider bij de vereniging worden ontvangen.   

·        
Maken van een promotiefilm van de ZRZV. 
Beelden zeggen soms meer dan een betoog. Ook zijn er soms plaatsen waar een korte video kan worden vertoond. Het is dan ook handig als er van de verschillende roei- en zeil activiteiten en bezigheden die bij de ZRZV worden uitgevoerd een promotiefilm wordt gemaakt.  

Bovenstaande activiteiten vinden natuurlijk plaats onder verantwoordelijkheid en in nauwe samenspraak met het bestuur van de ZRZV. Toch is er voor de organisatie hiervan en de wijze waarop het wordt vorm gegeven een grote mate van creativiteit en zelfredzaamheid vereist.
 

Opgave vóór 21 december 2009 kan bij de secretaris van de ZRZV secretaris@zrzv.nl