Lustrumfeest 24 november 2012

Gepubliceerd op 9 november 2012

altNog even en dan is het 24 november, dag van het lustrumfeest van onze jarige ZRZV! De kaartverkoop loopt lekker door, maar we denken dat nog niet alle feestgangers een kaartje hebben gekocht of besteld. De vooropgave dient vooral om te weten te komen op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen, dit moeten we tijdig doorgeven in verband met de catering.

Je kunt de kaarten (€15,- per stuk) ophalen en betalen (ook zonder vooropgave) bij Inge, Nelleke, Gerda en Marie-José.
Digitaal betalen kan ook door het bedrag over te maken op
Rek nr. 44.09.44.112
Tnv GHM Boschman- de Ruiter

Ovv  (het aantal kaartjes) x Lustrumeindfeest.

Digitaal betaalde kaarten kun je uiteraard ook op de avond zelf afhalen. En ja, dan kun je ook nog last-minute kaartjes kopen natuurlijk. Maar het is handiger voor ons en sneller voor jou wanneer je het van tevoren regelt.

Wellicht zijn er ook leden die niet precies weten wat ze kunnen verwachten. Ons uitgangspunt is: alle zeilleden, roeileden, jeugdleden, oud-leden, ere-leden en hun introducés moeten zich thuis kunnen voelen op het feest. De locatie is zo gekozen dat er verschillende ruimtes zijn: wil je lekker uit je dak gaan op swingende muziek, dan ga je naar de Lady DJ, zij heeft muziek naar ieders smaak. Wil je rustig even bijkletsen of uitrusten van het dansen, er is een loungeruimte. Dus het is geen feest met alleen maar veel lawaai en weinig plaats om elkaar rustig te ontmoeten! Bovendien kun je (bij goed weer) buiten op het terras zitten bij een van de vuurkorven.  Ten slotte  is er nog een ruimte waar je een  stijldansles kunt volgen. Daarnaast biedt deze de ruimte de mogelijkheid aan allen om zelf iets te laten horen en zien. Dus: wil je solo of met je ploeg een muziekje laten horen, een lied zingen, een dans opvoeren, een goochelkunst of een stukje cabaret, deel je talenten met de ZRZV en geef je op voor een optreden op ons spetterende lustrumfeest!

Voor alle opgaven (kaarten en optredens): Lustrumfeest@ZRZV.nl