Lid worden

Gepubliceerd op 11 augustus 2005

Roeien en Zeilen in Zwolle

De Zwolsche Roei en Zeilvereniging (ZRZV) is opgericht in 1887. Het is een sportvereniging met ongeveer 600 leden waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan. Dit wordt versterkt door onze unieke ligging aan de rivier het Zwarte water (Westerveldse kolk). Na een pittige roeitraining of zeilles is het goed toeven op het terras van onze club met uitzicht op het Zwarte Water.

Wat zijn kort gezegd de mogelijkheden voor u?

Afhankelijk van uw eigen inzet en capaciteiten kunt u bij de ZRZV recreatief roeien, waarvoor we een aantal speciale toerboten hebben, of wedstrijdboten bijvoorbeeld in de regiocompetitie of zelfgekozen wedstrijden.

Voor Toppers bestaat de mogelijkheid van raceroeien. Dit kost uiteraard veel trainingsuren. We hebben een gevarieerde, uitgebreide en goed onderhouden roeivloot; ze ligt voor u klaar.

Zeilen is ook mogelijk. U kunt bij de ZRZV leren zeilen en meedoen aan toertochten en het inloopzeilen. Heb je wat meer ervaring, dan kun je ook meedoen aan het wedstrijdzeilen in Friesland of het oefenen hiervoor op onze eigen kolk. Onze goed onderhouden zeilvloot bestaat uit een aantal Valken en zwaardboten. Voor de jeugd vanaf 9 jaar geven we instructie in Optimisten, Laser Pico’s en een snelle Wayfarer.

Om al deze mogelijkheden te kunnen aanbieden is een goed werkende organisatie nodig. In onze vereniging zijn vele vrijwilligers actief bezig om de activiteiten soepel te laten verlopen. Van nieuwe leden wordt ook een actieve inbreng verwacht, zodat we als vereniging de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen varen.

U bent van harte welkom.
Tot ziens in de boot!

Lid worden?

Schrijf je hier in

Voor een vervolgcursus voor roeien kan onderstaand formulier gebruikt worden:
Aanmelden vervolgcursus