Lid worden

Gepubliceerd op 11 augustus 2005

Roeien en Zeilen in Zwolle

De Zwolsche Roei en Zeilvereniging (ZRZV) is opgericht in 1887. Het is een sportvereniging met ongeveer 500 leden waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan. Dit wordt versterkt door onze unieke ligging aan de rivier het Zwarte water (Westerveldse kolk). Na een pittige roeitraining af dito zeilles is het namelijk goed toeven op het terras van onze club met uitzicht op het Zwarte Water.

Wat zijn kort gezegd de mogelijkheden voor u? Afhankelijk van uw eigen inzet en capaciteiten kunt u bij de ZRZV recreatief roeien, waarvoor we een aantal speciale toerboten hebben, of wedstrijdboten bijvoorbeeld in de regiocompetitie of zelfgekozen wedstrijden.

Voor Toppers bestaat de mogelijkheid van raceroeien. Dit kost uiteraard veel trainingsuren. We hebben een gevarieerde, uitgebreide en goed onderhouden roeivloot; ze ligt voor u klaar. Zeilen is ook mogelijk. U kunt bij de ZRZV een zeilopleiding volgen of een boot optuigen en lekker zeilen op het Zwarte Water.

Uiteraard moet u dan redelijk kunnen manoeuvreren met de boot. Om al deze mogelijkheden te kunnen aanbieden is een goed werkende organisatie nodig. In onze vereniging zijn vele vrijwilligers actief bezig om de activiteiten soepel te laten verlopen. Van nieuwe leden wordt ook een actieve inbreng verwacht, Zodat we als vereniging de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen varen.

U bent van harte Welkom.
Tot ziens in de boot!

Vul het formulier voor een kennismakingscursus in en verstuur het via internet
Inschrijfformulier

Aanmelden voor de vereniging moet schriftelijk gebeuren met een handtekening op onderstaand formulier.

Lid worden: print dit formulier en stuur het op!

Voor een vervolgcursus voor roeien kan onderstaand formulier gebruikt worden.
Aanmelden vervolgcursus