Let op: Deelnemers aan Head’s en/of Heineken hebben een schone sportverklaring nodig

Gepubliceerd op 4 februari 2012

Het komende seizoen moeten ook de veteranen en clubroeiers die willen deelnemen aan nationale wedstrijden een schone sportverklaring hebben ingevuld. Voor een groot aantal zal dit de Head of the River of de Heineken al zijn. DIT GELDT OOK VOOR DE STUURLIEDEN!!

De verklaringen dienen uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende wedstrijd ondertekend binnen te zijn bij de KNRB. De verklaring kan worden aangevraagd via wedsecr@zrzv.nl Lees hieronder de rest van de info!

ALS ER GEEN VERKLARING IS ONDERTEKEND EN INGEDIEND BIJ DE ROEIBOND KAN ER VOOR DE NATIONALE WEDSTRIJDEN NIET INGESCHREVEN WORDEN!
Op de KNRB-site staat het volgende aangegeven:
Voor welke wedstrijden is een Schone Sportverklaring nodig?
Nationale wedstrijden
Voor nationale wedstrijden geldt dat er voor alle velden een schone sportverklaring getekend moet worden, om te kunnen starten. Als er geen schone sportverklaring getekend is, is het niet mogelijk om een roeier/ploeg in te schrijven. Per 1 januari 2012 geldt dit ook voor de veteranen-, clubachten- of talentenachtenvelden op nationale wedstrijden.
In het volgende bestand staan de wedstrijden die hieronder vallen: http://www.knrb.nl/apps/bestanden/download.php?id=1546

Overige wedstrijden
In 2012 is het (nog) niet noodzakelijk om een Schone Sportverklaring te tekenen voor deelname aan Overige wedstrijden.

International wedstrijden
Voor alle internationale wedstrijden dient een schone sportverklaring getekend te worden.

 

Bram Bollaert