Laatste nieuws over het passen en bestellen van de nieuwe clubkleding

Gepubliceerd op 22 oktober 2007

ImageIn tegenstelling tot eerdere berichten komt Truus Bauman van de firma Truesport komende zaterdag tijdens de Oktober 8en NIET.
Ze komt WEL op zaterdag 3 november en is er in ieder geval tussen 1200 en 1300 uur en tussen 1700 en 1800 uur. Je kunt dan de kleding in alle maten passen. De paskleding die we zelf hebben, blijft tot die tijd in de keuken op de roei liggen (in een “Ziengs” plastic zak) en kan gepast en besteld worden op alle momenten dat er iemand aanwezig is met een sleutel van de keuken (dus iemand van het bestuur of de barcie). Een bestellijst zit in de tas. Met Truesport is afgesproken dat er geruild kan worden als je toch niet de goede maat hebt besteld.
De dunne fleecetrui (de zogenaamde second layer) laten we uitvoeren met mouwen die 5 cm langer zijn dan die van het pasmodel en met iets meer ruimte onder de oksels. Daarnaast gaat Truesport onderzoeken of het mogelijk is van deze trui ook een (enigszins getailleerd) damesmodel te maken. Mocht dit zo zijn, dan laten we hiervan een proefmodel maken.

Omdat dit nog enige tijd gaat duren, bestellen we eerst de turtles en de broeken en maken dan van de second layers een aparte bestelling. We komen daarvoor bij iedereen, die al zo’n trui besteld heeft, nog terug.
En dan de betaling: bij uitlevering van de bestelde artikelen zal van iedereen een eenmalige machtiging tot incasso gevraagd worden. Je hoeft dus alleen maar je bankrekeningnummer in te vullen en je handtekening te zetten. Contant geld meenemen is niet nodig.
We zullen op de site bekendmaken wanneer je bestelling af te halen is. Dit is naar alle waarschijnlijkheid nog voor de kerstdagen, met uitzondering van de second layers.