Holland Beker & Asopos de Vliet Driekamp

Gepubliceerd op 6 juni 2016

Een druk weekend voor Celine en Jasper in Amsterdam en voor Marjolein en Fenny in Leiden. 

Koninklijke Hollandbeker (Amsterdam)
Daar verschenen Jasper en Celine op het mooie Bosbaan water met de landelijke top onder tropisch warme omstandigheden. Celine beet de spits af op zaterdag in de Meisjes vier zonder (tot 18 jaar). Dit ging minder als gepland, doordat hun stuurtje er tijdens de race afviel. En dat is balen.

De Junior Women 8+ ging als een speer. Met overmacht wisten zij te winnen!

Jasper startte op zondag in de Junior man 2x (tot 18 jaar). Na een strakke voorwedstrijd wist hij met Jurjen van de Hunze na een zeer spannende race een tweede plek te behalen in een ruim veld in de finale.

Dame en heer, zeer goed gedaan. De Zwolsche eer hoog gehouden. Dank aan Albert.

Asopos de Vliet Driekamp (Leiden)
Marjolein en Fenny reisden af naar de studentenwedstrijd in Leiden met Jaap. Na de vraag ‘Willen jullie mij mailen hoe het ging?’ al heel snel reactie. Zie hieronder:
‘Zaterdag 4 juni vertrokken we naar Leiden om de Asopos driekamp te starten. Een wedstrijd voor studenten, maar waar wij ook prima aan mee konden doen! Echt oproeien is op de deze Wedstrijdbaan niet mogelijk dus gelijk begonnen we aan de start van de 500 meter. Na 500 meter alles hard geroeid te hebben door naar de 250 meter waar we de brug (op Jaaps aanwijzingen: “naar me toe” en “bij me vandaan”) vlekkeloos passeerden. Tot slot de 1250 meter die ook prima ging!
Terug op het vlot kwam Jaap naar ons toe: “Jullie zijn derde geworden!” Kortom, het was een zeer geslaagde en gezellige wedstrijd!
Jaap ontzettend bedankt voor je coaching we hebben ervan genoten!’

Sandra van Hees