KiKaRoW doet Zwolle aan

Gepubliceerd op 31 mei 2019

Al eerder hebben we bericht over KiKaRoW. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek voor de LATER-poli van het Prinses Màxima Centrum. In het voorjaar en de zomer van 2019 roeien ze 1400 kilometer door Nederland.

Op zondag 2 juni arriveert hun roeiboot de Vinn en hun rescueboot de Tjerk Hiddes in Zwolle. Na een feestelijk onthaal bij Boreas arriveren ze rond 16.00 uur bij de Zwolsche. Beide boten blijven bij ons op de vereniging liggen tot zaterdagmorgen 8 juni. Om 09.00 uur vertrekken de boten dan richting Hasselt voor het traject naar Assen.

Zwolsche roeiers zorgen ervoor dat in drie etappes de Vinn naar Meppel geroeid wordt. Het zou mooi zijn als ploegen die toch al op zaterdagochtend 8 juni roeien een stuk mee roeien met de Vinn richting Hasselt. In ieder geval vaart een boot van ’t Diep mee en onze eigen dames acht.

KiKaRoW heeft als doel om zo veel mogelijk geld binnen te halen. De ZRZV heeft geen speciale acties maar roept leden op geld te doneren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een bedrag over te maken. Meer lezen over KiKaRoW of een bedrag doneren? Ga naar hun website: kikarow.nl. Elke euro is welkom!