Kennismaken met Annemarie van Banketbakkerij Schierbeek

Gepubliceerd op 5 maart 2016

Mijn naam is Annemarie de Kleine. Sinds 2000 ben ik lid van de ZRZV.
Naast roeien in een damesveteranenploeg heb ik verscheidene jaren jeugd- en juniorenroeiers gecoacht. Tussen zwangerschappen in heb ik ook veel ploegen op lange afstandswedstrijden gestuurd in grotere nummers. Een aantal jaren geleden heb ik mijn actieve status omgezet naar een sociëteitslidmaatschap, omdat ik ben begonnen om een oud familiebedrijf nieuw leven in te blazen; Banketbakkerij Schierbeek.

Omdat ik (nog) geen winkel aan mijn bedrijf heb gekoppeld, ben ik op het moment wat zoekende naar een beetje reuring, een gezellige omgeving waar ik af en toe met mijn productjes kan komen bijdragen aan de sfeer.
De barcommissie geeft mij nu gelegenheid om een aantal keer op de 1e zondag van de maand mijn producten in de kantine te komen verkopen.
De aftrap zal zijn tijdens de laatste Wintercompetitie (a.s zondag 6 maart) van dit winterseizoen.

Voor de verkoop zal ik wat hartige zaken en ‘halfzoet gebak’ meenemen die er lekker in gaan na het sporten. Daarnaast ga ik gebruik maken van de gelegenheid om een kleine etalage met een proeve van bekwaamheid in te richten. Ik hoop u allen met regelmaat te treffen op de roei.

Met sportieve groet,

Banketbakkerij Schierbeek

Annemarie de Kleine

 

www.bakkerschierbeek.nl

www.facebook.com/bakkerschierbeek