BLIK bij Junioren Competitie in Almelo 2 juni 2012

Gepubliceerd op 3 juni 2012

Het was weer een mooie dag bij de juniorencompetitie in Almelo. Mooi weer en nauwelijks wind. Vroeg op weg, maar toch de hele dag een goede stemming. Ook zijn er nog prestaties geleverd!

In het jongens 15 tot 18 veld voor gevorderden hebben Ernst, Simon, Twan en Joost een hattrick behaalt met winst in de C4*, dubbeltwee en skiff. Zowel de dubbeltwee als de skiff was meer een ‘Zwolsch Onderonsje’, waarbij Joost in de skiff drie seconden sneller was dan zijn clubgenoot Twan! Dit in een tijd van 3.45min. over 900m.

Ook door de andere Zwolsche roeiers zijn mooie prestaties geleverd. Zo hebben de meisjes meegevaren in een leeftijdscategorie hoger dan zijzelf en hebben zich daar goed verweerd op het Almelo’s Kanaal. De jongens 13/14 jr zijn in verschillende boottypes de strijd aangegaan over een afstand van 500m. Hierbij heeft Daan nog goede zaken gedaan door in de combinatie Zwolsche/de Geeuw zijn steentje bij te dragen in de skiff.

Overall hebben zowel de combinatie Zwolsche/de Geeuw als onze Zwolsche gevorderde jongensploeg hun eigen poule gewonnen en daarmee ook een heerlijke taart. Daarbij ook nog een belofte van Roderick: de coach gaat na een goede prestatie van de ploeg het water in.

Al met al, een geslaagde dag! Nu op naar de Landelijke Finale in Tilburg op zaterdag 16 juni!